[ home ] [ impressum ] [ rus ] [ eng ] [ deu ]
 Nieuws  | Concept | Situatie | Tentoonstelling | Organisatie | Partners | Kontakt 

Concept


Het thema van de expositie »Utopie van de Ruimte«. Sluitingsdatum voor inzendingen is 15 Februari 2008, waarbij de datum van de poststempel als inzenddatum geldt (postzendingen tussen Nederland en KirgiziŽ doen er ongeveer 4 weken over). Het postadres is:

T.a.v.: Post voor KirgiziŽ
Kyrgyz National Museum of Fine Arts
Yusup Abdrakhmanov str. 196
720000 Bishkek
Kyrgyz Republik

Vanwege een onverwacht hoog aantal aanmeldingen, zijn we vanaf nu gewongen om tesamen met het museum een eerste selectie door te voeren. Stuur ons a.u.b. per e-mail een kort C.V. m.b.t. Uw werkzaamheden in de kunstwereld en een beschrijving van het geplande kunstwerk danwel een foto toe. Als U een website heeft, dan volstaat het deze door te geven.

De opening is op 29 Maart 2008. Het pakketje of de brief wordt geheel naar aanwijzingen van de deelnemende kunstenaar tesamen met het zich daarin bevindende kunstwerk tentoongestelt als Installatie, Object, ... Tevens worden alle werken op de website geplaatst, vergezeld met een foto van en wat informatie over de kunstenaar. Alle werken worden per koerier naar Berlijn vervoerd na de expositie.

Verder wordt gewerkt aan de volgende punten:

Bovendien zal een selectie van de werken in een expositie in Berlijn getoond worden (de plaats en jury worden nog bekend gemaakt).

Wat gebeurd er in Berlijn met de werken?

Kunstenaars die hun werken teruggestuurd willen hebben, worden verzocht bij insturing ook retour porto kosten mee te sturen. Persoonlijk ophalen van de werken is ook mogelijk. We zijn overigens voornemens het project verder uit te breiden en de werken ook in andere steden te exposeren. Waarnaartoe en in welke vorm kan pas besloten worden na succesvolle exposities in KigiziŽ en Berlijn; de deelnemers zullen daarover worden geinformeerd waarbij gevraagd wordt om verdere toestemming. Verder zijn we de mogelijkheid tot publicatie in een catalogus aan het onderzoeken.

Uit organisatorische gronden verzoeken we de deelnemers het hieronder getoonde [ invulformulier ] volledig in te vullen en ons per email toe te sturen. De deelnemens krijgen dan als service altijd de nieuwste informatie toegezonden. Verder vragen we alle deelnemers de [ deelname- en accoord verklaring ] volledig ingevuld en ondertekent mee te sturen met het pakketje.

Zorg er wel voor dat de portokosten duidelijk zijn voordat je start met het maken van het kunstwerk en zorg ervoor dat het kunstwerk goed verpakt wordt zodat er geen kans op schade tijdens transport kan ontstaan.


Te downloaden formulieren:

[ Aanmeldings formulier ] (u.a.b. per e-mail toesturen)
[ Deelname- en accoord verklaring ] (bij het op te sturen pakketje voegen)
© Ontwerp door [ Maxim Neroda ]